Go Ahead Eagles blijft ongeslagen in voorbereiding na gelijkspel tegen FC Emmen

Go Ahead Eagles heeft in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gelijkgespeeld tegen promovendus FC Emmen. In Terwolde leek de ploeg van John Stegeman op weg naar een nederlaag, maar in de slotfase kwamen de Deventenaren knap langszij: 2-2.
Na een doelpuntloze eerste helft kwam de wedstrijd pas echt los na rust. Daarin kwam de formatie uit Drenthe al vroeg op voorsprong via Bijl, die met een diagonaal schot de 0-1 binnen schoot. Go Ahead speelde niet onverdienstelijk en ging op zoek naar de gelijkmaker, maar een kwartier voor tijd was het Emmen dat op 0-2 kwam. Voormalig PEC-speler Marinus verdubbelde de marge.
Vijf minuten later kwam Go Ahead terug in de wedstrijd dankzij Pouwels, die voor de aansluitingstreffer zorgde op aangeven van Bakx. In de slotminuut kopte Bliek uiteindelijk de verdiende gelijkmaker binnen: 2-2. Volgende week vrijdag staat voor Go Ahead de laatste wedstrijd van de oefencampagne op de rol, tegen Sparta Rotterdam.