nieuws

Man vliegt met auto van dijk in Deventer en slaat op de vlucht met kentekenplaten

Omstanders moeten er vreemd van hebben opgekeken. Even na middernacht vloog een automobilist van de dijk af op de Rembrandtkade in Deventer. Toen getuigen de man hulp wilden bieden, ging de bestuurder er echter snel vandoor.
Hij haalde daarbij de kentekenplaten van zijn auto, waarna alleen het wrak achterbleef. Volgens getuigen vloog de man met hoge snelheid uit de bocht, ramde hij daarbij twee verkeersborden, schampte hij een bankje en maakte de auto een koprol.

Opsporingsbericht

Nadat de man er te voet vandoor ging, verspreidde de politie een bericht via Burgernet. Hierin werd gevraagd uit te kijken naar de man. Een tiental agenten en rechercheurs kamde vervolgens een naastgelegen stuk bos uit. Hier werden de kentekenplaten teruggevonden, maar van de man ontbrak ieder spoor.
Anderhalf uur na het ongeval werd de man buiten Deventer aangetroffen. Hoe de man in deze periode buiten de stad terecht is gekomen, is niet duidelijk. Het gaat om een man van rond de 25 jaar oud. Hij is aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval. De auto is total loss en is afgesleept door een bergingsbedrijf.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.