nieuws

FC Twente huurt linksbuiten Rafik Zekhnini van Fiorentina

FC Twente heeft opnieuw beet op de transfermarkt. Drie dagen voor het sluiten van de termijn haalt de club linksbuiten Rafik Zekhnini binnen. Hij wordt voor een jaar gehuurd van Fiorentina en stond vanochtend al op het trainingsveld.
Zekhnini is een 20-jarige jeugdinternational van Noorwegen. Hij speelde in zijn thuisland voor Odds BK, vertrok vorige zomer naar Fiorentina en werd de laatste maanden van afgelopen seizoen verhuurd aan Rosenborg BK.

Elftal versterkingen

De Noor is de elfde versterking van deze zomer. Eerder kwamen Ulrich Bapoh, Wout Brama, Matthew Smith, Tim Hölscher, Xandro Schenk, Ricardinho, Aitor Cantalapiedra, Rafael Ramos, Nacho Monsalve en Cristian Gonzalez naar Enschede. Technisch manager Ted van Leeuwen zoekt nu alleen nog een creatieve middenvelder.

Grote club

Zekhnini over zijn nieuwe club: "Ik ben blij hier te zijn. FC Twente is een grote club, iedereen kent FC Twente en dan is het mooi om hier te mogen spelen. In een fantastisch stadion voor zo veel fans. Een jaar of vier geleden ben ik hier ook geweest. Ik was hier met mijn school uit Noorwegen bij een thuiswedstrijd, bijzonder om in dit stadion als voetballer weer te komen."

Elegante snelle vleugelspeler

Technisch directeur Ted van Leeuwen: "Het is mooi dat we Rafik Zekhnini, een elegante snelle vleugelspeler, aan de selectie hebben kunnen toevoegen. Een echte vleugelflitser die aan beide kanten kan spelen en die we nog te kort kwamen in de selectie. Rafik is een jonge speler, maar met toch al ruime ervaring. Hij heeft een geweldig karakter en is zeer gemotiveerd om naar FC Twente te komen. Hij lijkt daarom ook perfect in deze groep te passen."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.