nieuws

Jesper Drost tekent tweejarig contract bij Heracles Almelo

Jesper Drost
Jesper Drost © Pro Shots
Heracles Almelo heeft een dag voor het verstrijken van de transfermarkt nog een keer toegeslagen. Jesper Drost tekent een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een extra jaar.
Jesper Drost komt over van FC Groningen waar hij niet meer zeker was van een basisplaats en zijn contract werd ontbonden. In 2015 werd de middenvelder nog voor 1,4 miljoen euro van PEC Zwolle overgenomen. In de provinciehoofdstad werd Drost kampioen in de eerste divisie en won hij de KNVB-beker. Ook doorliep hij de jeugdopleiding bij PEC Zwolle. In 187 competitieduels wist Drost tot dusverre 21 keer het net te vinden.
Van die treffers is zijn goal van 11 augustus 2013 het meest memorabel. Na 11 seconden scoorde Drost namens PEC Zwolle de snelste goal uit gemaakt in Almelo. De treffer staat bovendien nog in de top-10 snelste goals ooit in de eredivisie. 
Voor Heracles Almelo is Drost alweer de dertiende aanwinst van het seizoen. Donderdag werd ook Dabney Dos Santos voor twee seizoenen vast gelegegd. Hij komt over van AZ.
Technisch manager Mark-Jan Fledderus over zijn nieuwste aanwinst: "We kennen en volgen Jesper Dros al lang. Jesper is een goede aanvallende middenvelder en beschikt over een goede techniek. Daarmee is hij een aanwinst voor het team. We zijn dan ook blij dat hij bij Heracles Almelo heeft getekend."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.