nieuws

Gerard Nijkamp over aanwinsten Zwolle: "Aardig gelukt om selectie compleet te maken"

PEC Zwolle versterkte zich op de laatste dag nog met drie nieuwelingen. De Italiaanse talenten Gianluca Scamacca en Alessandro Tripaldelli en de Australische doelman Dean Bouzanis werden binnengehaald.
Volgens technisch directeur Gerard Nijkamp was de komst van die drie spelers nodig: "Het was natuurlijk al lange tijd bekend dat wij de selectie aardig hebben opgeschoond. Daarin hebben we ook een tijdje met een wat incompleet team gewerkt en we hebben tot vanavond twaalf uur de tijd om dat wederom compleet te maken en dat is ons denk ik aardig gelukt."

Directe versterkingen

De komst van de drie heeft ook gedeeltelijk te maken met de slechte competitiestart: "Door de mindere resultaten hebben we ook wel naar directe versterkingen gekeken."

Huurspelers

Alle drie de spelers worden gehuurd en eerder werd ook Ouasim Bouy op huurbasis binnengehaald en dat terwijl Nijkamp eerder aangaf met minder huurspelers te willen werken. Hij legt uit: "Een huurling waarbij wij een optie hebben, hebben wij dezelfde vat op als een gecontracteerde speler. Ouasim Bouy is alleen maar huur, bij de rest hebben we allemaal een optie tot koop bedongen. Dus ik denk dat het alleen maar goed is."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.