nieuws

Musicalaward voor Twentse productie Het Verzet Kraakt

Award voor Het Verzet Kraakt
Award voor Het Verzet Kraakt © Willem van Walderveen
De Twentse productie ‘Het Verzet Kraakt’ heeft de Musicalworld Award gewonnen in de categorie 'Beste kortlopende musical'.
De awards worden uitgereikt door musicalsite Musicalworld. Bezoekers van de site konden stemmen op genomineerde musicals.
De organisatie van het succesvolle community project Het Verzet Kraakt was uitzinnig toen ze hoorden dat ze de Musicalworld Award voor in de wacht hadden gesleept.
“Het is voor ons een geweldige erkenning om nu als enige Twentse productie deze award mee terug te mogen nemen. We zijn trots op wat we in Almelo hebben neergezet afgelopen jaar. We zijn nu volop aan het draaien met het volgende project STORK! in Hengelo. Maar met Het Verzet Kraakt en deze award hebben we laten zien dat we Twente in theaterland cultureel op de kaart kunnen zetten!” aldus een uitzinnige Gerard Cornelisse, producent van Het Verzet Kraakt.

Het Verzet Kraakt

Afgelopen jaar stond in de maanden augustus en september de musical Het Verzet Kraakt op het Indië terrein in Almelo. De 28.000 bezoekers die het theaterspektakel hebben gezien, werden getrakteerd op een avondvullend programma. 

Alles op het terrein was in de sfeer van de jaren '40. De voorstelling ging over de grootste bankroof aller tijden tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.