nieuws

Drommel bedenkt zich en verlaat trainingskamp Jong Oranje voor FC Twente

Joël Drommel
Joël Drommel © Pro Shots
Joël Drommel kan zaterdagavond toch gewoon onder de lat staan bij FC Twente, als die ploeg het in eigen huis opneemt tegen TOP Oss. De doelman heeft het trainingskamp van Jong Oranje verlaten.
Tijdens de interlandweek gaat de competitie in de 1e divisie 'gewoon' door en dus moest Drommel kiezen tussen zijn club en Jong Oranje. In eerste instantie koos hij voor laatstgenoemde en reisde ook af naar Zeist. Daar besloot hij na de eerste trainingssessie toch terug te keren naar Twente om zaterdag te spelen. Yanick van Osch van PSV is zijn vervanger.

Teleurgesteld

"Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat Joël het team verlaat. We hebben hem niet voor niets geselecteerd en hadden hem er graag bij gehad. Wel is het zo dat we spelers nodig hebben die hier voor de volle honderd procent willen zijn. Joël gaf aan zich op dit moment liever te richten op zijn club en deze keuze hebben wij te respecteren. Met Yanick hebben we nu een prima vervanger in onze selectie", zegt coach Erwin van de Looi van Jong Oranje.

Hoogma

Justin Hoogma uit Oldenzaal is nu nog de enige speler uit Overijssel bij de selectie. Jong Oranje speelt EK-kwalificatiewedstrijden tegen Engeland (donderdag) en Schotland (dinsdag 11 september.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.