nieuws

Politie zoekt in bos in Enschede naar vrouw (72) die sinds zondag wordt vermist

In de zoektocht naar de 72-jarige vrouw uit Enschede die zondag weg is gelopen uit het MST-ziekenhuis in de stad, wordt vandaag gezocht in het bos Smalenbroek, bij de Buurserstraat, in de stad. Volgens de familie van de vrouw wandelt ze regelmatig in dat bos.
De politie zoekt samen met andere instanties in het bos naar de vrouw. Er worden daarbij ook politiehonden ingezet. Het bos in niet afgezet voor de zoekactie.

Sinds zondag verdwenen

De vrouw verdween zondag van de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis in Enschede. Het gaat om een open afdeling, patiënten mogen dus naar buiten. De vrouw kwam echter niet meer terug en werd zondagavond door haar familie als vermist opgegeven.
Voor zover bekend, heeft de vrouw geen beschikking over vervoersmiddelen, geld of een telefoon. Er zijn zorgen om haar gezondheid.

Jong uiterlijk

Volgens de politie ziet ze er een stuk jonger uit dan haar leeftijd doet vermoeden. De vrouw is goed ter been. Ze droeg op het moment van haar verdwijning mogelijk roze gympen van het merk Michael Kors, een spijkerbroek, een witte blouse met een vogelprint, een blauw vest en een lichtblauw jasje.
Ook op social media wordt veel aandacht gevraagd voor de verdwijning. Dat heeft inmiddels drie tips opgeleverd. De tips zijn nagelopen maar hebben nog niets opgeleverd.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.