nieuws

Expeditie Oost: Dromen vangen tijdens Bruisend Nijverdal met Jessica Heutink

Rond de 80 wensen worden er de komende tijd gevangen in Nijverdal. De aftrap van dit bijzondere initiatief was vanochtend tijdens een theatervoorstelling van Dolf Moed op het evenemententerrein van Bruisend Nijverdal.
Het geheel wordt gedragen door Stichting Vang de Droom. Een initiatief van onderneemster Jessica Heutink. 

Geluk en verdriet

'Het is mooi om te zien dat er tijdens een dorpsfeest als Bruisend Nijverdal ruimte is voor dit soort goede doelen dan wel serieuze zaken. Ik zie dat het leeft onder de kinderen én de leerkrachten', aldus Heutink.

Samen sterk

'Iedere groep van de basisscholen in Nijverdal mag een wens indienen. We zetten ons in voor kinderen die leven in armoede dus het thema staat vast. Alle dromen komen op een kaart die we in de wensboom hangen. Deze staat bij de plaatselijke bank', aldus Heutink.

Vanuit het hart

'De Stichting zal de dromen bekijken en doornemen. Twee van de dromen laten we uitkomen. Alhoewel ..... ik koester het enthousiasme, dus wie weet ...... laten we er wel meer uitkomen'.
Theatermaker Dolf Moed was vanochtend te gast in de tent van Bruisend Nijverdal. Maar liefst vijftienhonderd basisschoolleerlingen hebben van zijn optreden genoten én kennis gemaakt met Vang de Droom.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.