Voice Senior-duo uit Zwolle naar finale, zangers uit Deventer en Hengelo naar huis

Het zangduo Mick (67) en Henk (70) uit Zwolle staan in de finale van The Voice Senior. René Bishop uit Deventer en Eddy Grovell uit Hengelo zijn er niet in geslaagd de finaleronde van de Voice of Holland Senior te halen. Beide heren werden in de Knock-Out-ronde naar huis gestuurd door hun coaches.

Mick en Henk zongen het nummer ‘Knock On Wood’ van Eddie Floyd bij The Knockouts van The Voice Senior. "Ze hebben zichzelf weer overtroffen", zeiden coaches Gerard en Gordon. Ze staan volgende week dan ook in de finale van het programma.

Bishop zong in zijn eentje het duet 'Perhaps Love' van John Denver en Plácido Domingo. Zijn coach was het daar op voorhand al niet helemaal mee eens. De zanger werd vanavond dan ook naar huis gestuurd door zijn coach Ilse de Lange.


Eddy Grovell uit Hengelo zong het nummer 'All Night Long' van Lionell Richie. Vooral van Gerard Joling en Gordon kreeg hij kritiek. Zijn coach Marco Borsato zei genoten te hebben van het optreden, maar besloot hem niet mee te nemen naar de finale.

Deel dit artikel: