HHC Hardenberg boekt bij VVSB eerste overwinning van het seizoen

HHC pakt bij VVSB eerste punten
HHC pakt bij VVSB eerste punten © Pro Shots
HHC Hardenberg heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. Bij Noordwijkerhout was de ploeg van trainer Gert Jan Karsten met 2-1 te sterk.
Nadat Metaj een inzet uit een hoekschop van VVSB van de lijn haalde, was het aan de andere kant op fraaie wijze raak. Van der Leij maakte met een omhaal de 0-1. Een paar minuten later zorgde Bakker echter alweer voor de gelijkmaker. Toch ging HHC met een voorsprong de rust in. Metaj benutte een strafschop na een overtreding op Bouws en zorgde voor de 1-2 ruststand.

Van der Leij beslist duel

VVSB ging direct na rust op zoek naar de nieuwe gelijkmaker, maar de grootste kans was er aan de andere kant. Van der Leij zag doelman Valk echte redden op zijn inzet van dichtbij. Even later kopte Hemmink op de lat. Namens HHC was doelman Nijland belangrijk met enkele goede reddingen. Zes minuten voor het einde was het beslist. Van der Leij kopte na een fraaie voorzet binnen bezorgde met zijn tweede van de avond HHC de eerste drie punten.

VVSB - HHC Hardenberg 1-3

0-1 Van der Leij (23)
1-1 Bakker (30)
1-2 Metaj (37/strafschop)
1-3 Van der Leij (84)
Bekijk hier de statistieken van HHC na het duel bij VVSB.