Slachtoffer bekraste auto's looft 2500 euro uit voor gouden tip

Een bedrag van maar liefst 2500 euro voor diegene die vertelt wie de laatste drie jaar de auto's van Hans Bolink heeft bekrast. De Gorenaar is ten einde raad en is daarom bereid diep in de buidel te tasten voor de gouden tip.

Bolink werd in juli van 2015 voor het eerst geconfronteerd met de krassen op zijn toenmalige auto. "Daarna gebeurde het steeds weer als ik mijn auto had laten repareren." zegt Bolink die nu twee auto's bezit die allebei ten prooi vielen aan de dadendrang van de krasser.

Cameratoezicht

Ook geïnstalleerde beveiligingscamera's leidden niet tot een aanhouding. Naast een camera aan zijn woning aan De Havezathe werden ook kleine cameraatjes geplaatst in- en op één van de wagens. "Daarop was wel te zien dat iemand bezig was maar gezichten zijn niet te herkennen. Ook al zou ik weten wie het is, ik kan er juridisch niets mee.

'Geen vijanden'

Bolink deed wel aangifte bij de politie maar denkt dat dat uiteindelijk niets uit zal halen. "Die kan eigenlijk niet veel doen en tast dus ook in het duister. De rest van de buurt heeft ook geen last, ik ben de enige die het steeds moet ontgelden." Dat roept de vraag op of er iemand is waarmee hij in conflict is. "Voor zover ik weet heb ik geen vijanden die tot zoiets in staat zouden zijn. Ik heb een bedrijf in grondverzet- en sierbestrating en ook daarin is er geen sprake van langlopende conflicten of iets dergelijks." 

10.000 euro aan kosten

Met het uitloven van een dergelijk hoog geldbedrag hoopt Bolink dat er iemand overstag gaat die weet wie er verantwoordelijk is. "Bijvoorbeeld iemand die tot nu zijn mond houdt maar gaat praten omdat hij of zij het geld goed kan gebruiken. Daarnaast heb ik al voor zo'n 10.000 euro aan kosten gemaakt aan reparaties en cameratoezicht. Als de ellende met 2500 euro ophoudt dan ben ik er in ieder geval vanaf en kan ik mijn auto's weer met een gerust hart aan de straat zetten." 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: