Mick en Henk uit Zwolle: The Voice Senior is hectisch maar leuk

Het Zwolse duo Mick en Henk heeft veel gelukwensen ontvangen van fans die vanavond kijken naar the Voice Senior op RTL 4.  De twee Zwollenaren staan in de finale van het programma dat vanavond live wordt uitgezonden.

Als de zangers door het centrum van Zwolle lopen worden ze vaak aangesproken door mensen die hun succes wensen in de finale. De afgelopen periode was voor het duo hectisch. Alsof ze in een achtbaan zaten.

Vereerd

Henk Klompenmaker zegt nu te begrijpen wat grote popartiesten meemaken maar hij voelt zich zeer vereerd. Mick Woearbanaran voegt er aan toe dat je in een stad als Zwolle geen gène hoeft te hebben. Mensen groeten, wensen je succes en ze zijn net zo blij als je zelf bent.

Spannend

In de finale van vanavond staan acht kandidaten. En het is volgens het Zwolse duo echt niet duidelijk wie er gaat winnen. Dat maakt het extra spannend. Over het lied dat Mick en Henk gaan zingen mogen ze niks zeggen. Wel is het iets waar je op kan swingen zegt Henk. 

Pirouette

Tijdens één van de vorige optredens heeft Henk indruk gemaakt met zijn pirouette. Die heeft hij gisteren de hele avond geoefend en zullen we vanavond wel weer te zien krijgen. The Voice Senior begint om half negen. Het kijkerspubliek mag stemmen op de kandidaat die zij het beste vinden.

Meer over dit onderwerp:
Salland Zwolle The Voice Senior Nieuws
Deel dit artikel: