FC Twente op jacht naar eerherstel bij FC Dordrecht, maar duel gaat mogelijk niet door

FC Twente wil zich vrijdagavond revancheren voor de thuisnederlaag tegen FC Oss. Bij FC Dordrecht moeten de Tukkers op jacht naar de eerste drie punten op vreemde bodem, maar het doorgaan van het duel is nog onzeker door politiestakingen.

FC Twente heeft zich deze week gewoon normaal voorbereid op het duel tegen Dordrecht. Matthew Smith keert weer terug na zijn interlandverplichtingen bij Wales en Joel Drommel mag weer onder de lat staan na zijn veel besproken schorsing

FC Dordrecht heeft dit seizoen nog niet gewonnen, maar daar heeft Wout Brama geen boodschap aan. "Wij winnen ook niet zomaar elke wedstrijd." Over de verloren thuiswedstrijd tegen FC Oss is volgens de aanvoerder genoeg gezegd. "Dat is de realiteit waar FC Twente nu in zit. Tegen Roda en Sparta hebben we thuis de volle buit gepakt, maar ik vond helemaal niet dat we zo heel goed speelden."

Als het duel tussen FC Dordrecht en FC Twente doorgaat begint het om 20:00 uur. RTV Oost zendt het duel live uit op de radio in De Oosttribune. 

Meer over dit onderwerp:
fc twente wout brama Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: