nieuws

Zwols Park de Wezenlanden in het teken van Vliegende Vrienden van Amstel Live

Vliegende Vrienden van Amstel Live in Zwolle
Vliegende Vrienden van Amstel Live in Zwolle © RTV Oost
Helikopters, artiesten en een park in Zwolle: de ingrediënten van het muziekfestival Vliegende Vrienden van Amstel Live. Van twaalf uur vanmiddag tot elf uur vanavond staat Park de Wezenlanden in het teken van het festival, dat tegelijkertijd ook in Amsterdam en Eindhoven wordt gehouden.
De hele dag vliegen Nederlandse artiesten en dj's per helikopter van en naar de drie festivalterreinen. Verschillende artiesten treden samen op. Zo trappen in Zwolle Kraantje Pappie, Diggie Dex en Maan het festival af. Het laatste optreden wordt gedaan door Di-Rect, Jacqueline Govaert en Typhoon.
De aanloop naar het festival bezorgde de organisatie nog hoofdbrekens, omdat de politie een staking had aangekondigd dit weekend. Na overleg met de gemeente Zwolle werden extra maatregelen genomen, maar gisteren werd de politiestaking afgeblazen nadat een nieuw cao-akkoord was bereikt.
Ook was er, zowel vanuit de buurt als vanuit de politiek, kritiek op het feit dat het park lange tijd afgesloten is geweest voor de opbouw van het terrein.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.