nieuws

Beloften: zeges voor PEC, Go Ahead en Heracles, FC Twente onderuit

Pieter Langedijk
Pieter Langedijk © Pro Shots
Jong FC Twente is maandagavond tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. De beloften van Heracles Almelo, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles kwamen wel tot winst.
FC Twente verloor de uitwedstrijd tegen Cambuur met 2-1. De treffer van de Tukkers viel pas in de blessuretijd van de tweede helft en werd gemaakt door Michael Maria. Jong FC Twente had de voorgaande twee wedstrijden allebei gewonnen.
Heracles
Heracles Almelo kende een goede generale repetitie voor de competitiewedstrijd van vrijdag tegen De  Graafschap. Het duel tussen de beloftenteams van beide clubs werd maandag gewonnen door Heracles. Tim van de Berg maakte de winnende treffer voor de Almeloërs, die nog ongeslagen zijn.

PEC Zwolle

Jong PEC Zwolle was veel te sterk voor Jong Achilles'29. De hekkensluiter werd met 5-0 verslagen. Maxim van der Meer (2x), Steff Kaptein, Destan Bajselmani en Giovanni Hiwat waren trefzeker. Voor de beloften van PEC Zwolle is het pas de eerste overwinning van het seizoen.

Go Ahead Eagles

Ook Jong Go Ahead Eagles kwam voor het eerst dit seizoen tot winst. De thuiswedstrijd tegen FC Emmen werd met 1-0 gewonnen dankzij een goal van Pieter Langedijk.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.