Opnieuw geen basisplek Kuwas: "Hij heeft zijn redenen en daar ben ik het niet altijd mee eens"

Brandley Kuwas begon vanavond bij Heracles voor de tweede keer op rij op de bank. Al in de blessuretijd van de eerste helft mocht hij invallen door een blessure bij Silvester van der Water en scoorde ook nog tijdens de 4-0 zege op De Graafschap.

"Het is nooit leuk om op de bank te beginnen. Als je erin komt moet je gewoon je best doen en hopelijk heb ik dat gedaan. Voor mijn eigen gevoel zeker", zegt de aanvaller.

Niet altijd mee eens

Hij was het dan ook niet eens met de plek op de bank: "Hij (trainer Wormuth, red.) heeft bepaalde redenen gegeven en daar ben ik het niet altijd mee eens. Maar die moet ik gewoon accepteren en ik moet elke dag gewoon m'n best doen en hard werken. En de punten die hij aangeeft moet ik gewoon verbeteren."

Voelde goed aan

Heracles won dus simpel van De Graafschap. Kuwas daarover: "Na een tijdje ging het zeker goed, dan maak je de 2-0, 3-0 en dan is het rustig uitspelen. Ik heb niet echt het gevoel dat we die tweede helft dachten: het wordt moeilijk en we krijgen het lastig. Want we waren ook heel scherp met verdedigen en elkaar helpen, dus dat voelde wel goed aan."

Deel dit artikel: