nieuws

Staphorst gelooft in bekerstunt tegen PEC Zwolle: "Kans is fifty-fifty"

Staphorst maakt zich op voor het bekertreffen van morgenavond met PEC Zwolle. De hoofdklasser krijgt de eredivisionist op bezoek in de eerste ronde van de KNVB Beker en is volgens speler Remon Kroes niet kansloos.
"Fifty-fifty hé. Dat is geen bluf. In het voetbal kan alles gebeuren. Als wij gewoon met z'n allen geconcentreerd blijven spelen en het gaat allemaal net wél, dan maken we zeker een kans", aldus de voormalig jeugdspeler van PEC.

Elk jaar een verrassing

Trainer Dennis van Toor kijkt uit naar het duel en geniet van de manier waarop de supporters van de club omgaan met de komende wedstrijd: "Fantastisch. Die beleving hier geloof ik ook wel en het verwachtingspatroon geloof ik ook wel. Ik denk dat het ook goed is, zo moeten we er ook in gaan, dat is het niet. Uiteindelijk gaat het dan toch om die paar momenten in de wedstrijd, die wij absoluut kunnen krijgen. Die moet je dan ook benutten. Elk jaar is er ergens een verrassing, dus waarom zou dat niet hier kunnen zijn natuurlijk?"

De Oosttribune

Het duel tussen Staphorst en PEC Zwolle begint morgenavond om 19.45 uur en is te volgen via RTV Oost, in een extra radio-uitzending van De Oosttribune en via onze online kanalen. Bekijk hier het volledige programma van de eerste ronde in de KNVB Beker.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.