nieuws

Genieten van de herfst, royals, erotiek en bier

De mooiste souvenirs van het koningshuis scoren, lekker genieten van de herfst vanaf het water of een bokbiertje proeven? Het kan allemaal dit weekend in Overijssel.

Royals verzamelbeurs

Liefhebbers van het koningshuis kunnen zaterdag naar hartenlust ronddwalen over de Royals Verzamelbeurs in Nijverdal. Op de beurs vind je verzamelaars die hun (dubbele) Koningshuis-souvenirs te koop en/of te ruil aanbieden. Er zijn stands van zowel het Nederlandse Koningshuis als van buitenlandse.
Royals Verzamelbeurs
Royals Verzamelbeurs © Pixabay
Fotograaf: Pixabay Royals Verzamelbeurs

Scharrelkids Doe Dag

Kom zondag naar de Scharrelkids-Doedag in het Arboretum Poort-Bulten in De Lutte. Heb je altijd al alles willen weten over spinnen, doe dan mee met een spinnen-workshop. Ook worden er broodjes gebakken boven de vuurkorf, kun je een herfstwindlicht maken en een slinger van herfstbladeren. Deelname is gratis, maar je moet je wel van tevoren even aanmelden.
Spinnenweb
Spinnenweb © Pixabay
Fotograaf: Pixabay Spinnenweb

Loversland

Het hele weekend kun je Bobbi Eden’s Loversland bezoeken in de IJsselhallen in Zwolle. Spannende attracties, workshops en spectaculaire shows zorgen voor een onvergetelijke erotische lifestylebeurs. En natuurlijk ontbreken Bobbi Eden en Mark Laurenz niet.
Bobbi Eden's Loversland
Bobbi Eden's Loversland © Pixabay
Fotograaf: Pixabay Bobbi Eden's Loversland

Varen door de Weerribben

Vaar zaterdag of zondag mee met de overdekte rondvaartboot door de watergangen van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Onderweg vertelt de gids je over dit waterrijke gebied, de planten en de dieren die hier leven. De boot is wind- en waterdicht en verwarmd als het koud is. Geniet van de herfst vanaf het water!
Weerribben
Weerribben © Pixabay
Fotograaf: Pixabay Weerribben

Deventer Bokbier Festival

Hou je van bokbier? Dan mag je zaterdag het Deventer Bokbier Festival niet missen. Diverse brouwers presenteren hun paradepaardjes. Tijdens dit evenement kun je genieten van de verschillende smaken bokbier en ze waarderen met een cijfer. Natuurlijk is er ook gedacht aan een passende versnapering.
Deventer Bokbierfestival
Deventer Bokbierfestival © OverUIT/Iris Slamp - Ten Thije
Fotograaf: OverUIT/Iris Slamp - Ten Thije Deventer Bokbier Festival
Kijk voor alle uit-tips op OverUIT of download de gratis app

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.