Paarden, hoeden en honden op de Military in Boekelo

Eén van de mooiste en grootse paardensportevenementen op het Europese vasteland: de Military! Van 11 t/m 14 oktober is Boekelo en omgeving weer het toneel van inmiddels al de 48ste editie met als hoogtepunt: de crosscountry. Net als voorgaande jaren kun je ook dit jaar weer volop genieten van de paardensport, hoedjes en honden op de Military in Boekelo. RTV Oost zendt de crosscountry live uit op zaterdag 13 oktober vanaf 10.15 uur.

Op rtvoost.nl en de RTV Oost-app zie je vier dagen lang het gehele evenement rechtstreeks, inclusief de dressuur en het afsluitende springonderdeel bij de eventingruiters. Ook op Radio Oost en Facebook is ruimschoots aandacht voor het evenement.

 

Tienduizenden bezoekers trekken zaterdag 13 oktober naar het wedstrijdterrein in Boekelo. Presentatoren Esther Rikken, Daniel Godinho Veiga en Tijmen van Wissing verzorgen de hele dag een verslag van de crosscountry en alle randzaken die het evenement maken tot wat het is.

 

De Military Boekelo-Enschede volg je zaterdag 13 oktober vanaf de start van de cross country (ca. 10.15 uur) tot het eind (omstreeks 16.30 uur) live bij TV Oost. Een uitgebreide samenvatting van vier dagen Military Boekelo-Enschede zie je zondagavond 14 oktober in De Oosttribune bij TV Oost om 20.20 uur. Deze samenvatting wordt elk uur herhaald.

Deel dit artikel: