nieuws

Uitreiking Cultuurprijs Overijssel vanavond in Steenwijk

Rico en Sticks wonnen de Cultuurprijs Overijssel 2017
Rico en Sticks wonnen de Cultuurprijs Overijssel 2017 © RTV Oost / Gertjan Tichelaar
De winnaars van de Cultuurprijs Overijssel en de Talentprijs 2018 worden vanavond in Rabo Theater de Meenthe in Steenwijk bekendgemaakt. De Zwolse burgemeester Henk Jan Meijer, vice-voorzitter van het Prins Bernhard Cultuurfonds, gaat de prijzen overhandigen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de feestelijke culturele avond.
De genomineerden voor de Cultuurprijs Overijssel 2018 van dit jaar zijn de modetweeling Riet en Truus Spijkers uit Hardenberg, de Zwolse theaterregisseur Jolmer Versteeg en violist Daniel Rowland uit Weerselo. De Zwolse zangeres, sopraan en violiste Roza Herwig, danser Tiemen Stemerding uit Enschede en beeldend kunstenaar Willemijn Calis uit Enschede zijn de genomineerden voor de Talentprijs van dit jaar.
De uitreiking begint vanavond vanaf 19.30 uur in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. Wil je er ook bij zijn? Mail dan snel naar info@cultuurprijsoverijssel.nl voor kaarten.
De prijzen zouden eigenlijk worden uitgereikt door commissaris van de Koning Andries Heidema, maar hij is vanwege ziekte afwezig.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.