Doelpuntenmaker Julius Bliek: "Doodzonde dat je hem zo laat tegen krijgt"

Julius Bliek maakte vrijdagavond zijn eerste doelpunt in het shirt van Go Ahead Eagles in het 2-2 gelijkspel tegen Sparta Rotterdam. Toch was de verdediger teleurgesteld dat de drie punten in blessuretijd alsnog werden wegggeven.

"Het is zonde dat we hem zo laat nog tegen krijgen", sprak de linksback na afloop. "Ik had het gevoel dat we 'm nog wel over de streep zouden trekken, maar in de laatste minuut maken ze die 2-2. We hebben deze week getraind op volwassenheid, daarom dacht ik dat we hier thuis de wedstrijd over de streep zouden trekken. Je ziet dat we hem na die 2-0 direct tegen krijgen en dan moeten we wel die scherpte houden. Zeker in de laatste minuut mag dit nooit gebeuren".

"We verdienden de zege"

Hij vervolgt: "Ik denk dat we op basis van de eerste helft verdienden te winnen. Ik denk dat we ze aardig wegspelen en kansen creëren. In de tweede helft hebben we ook een goede fase, maar op een gegeven moment kwamen we onder druk en niet meer aan voetballen toe. Dan zie je dat je super scherp moet zijn. Als je even niet scherp bent, maakt hij (Veldwijk, red.) hem af. Dat is doodzonde", aldus Bliek.

Deel dit artikel: