nieuws

Uitslagen: KHC, DOS Kampen en PH behouden ongeslagen status

Uitslagen
Uitslagen © Eigen foto
Vandaag stond de derde speelronde op het programma in het zaterdagamateurvoetbal. Onder andere KHC, DOS Kampen en PH zijn nog altijd zonder puntenverlies.
In de 1e klasse D presteert KHC boven verwachting goed. De club uit Kampen is koploper en wist ook de derde wedstrijd van het seizoen te winnen. In eigen huis werd het 1-0 tegen De Merino's. In dezelfde klasse is hekkensluiter Enter Vooruit nog altijd puntloos na de thuisnederlaag tegen Nunspeet (1-2).
DOS Kampen en Sparta Enschede behielden in de 2e klasse H de ongeslagen status. DOS won op bezoek bij FC Zuthpen (1-5) en Sparta legde De Esch met 2-0 over de knie.
In de 3e klasse D wist koploper PH te winnen. In Hengelo was de ploeg veel te sterk voor het nog puntloze Wilhelminaschool (1-5). Ook Hellendoorn pakte voor voor de derde keer op rij de volle buit door bij Bergentheim te winnen. 
Koploper HTC versloeg zaterdag MVV'69 in de 4e klasse D door met 1-0 te zegevieren. SP Daarle blijft met nul punten hekkensluiter, de ploeg verloor met ruime cijfers bij Dieze West (5-1).
In de 4e klasse F leed Sportlust Glanerbrug een forse nederlaag bij Rijssen Vooruit. Het werd 5-1. Koploper AJC'96 maakt geen fout door De Blauwwitters met 4-0 te verslaan. 
Bekijk hier alle uitslagen van het zaterdagamateurvoetbal. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.