Breukers teleurgesteld over onnodige nederlaag: "Erg frustrerend"

Tim Breukers was na afloop niet te spreken over de manier waarop Heracles Almelo zondagmiddag verloor bij Vitesse (4-0). Volgens de rechtsback kreeg zijn ploeg geen vat op het snelle spel van de Arnhemmers.

"Het is erg frustrerend en totaal onnodig", was het oordeel van de aanvoerder. "We begonnen natuurlijk slap en het spelletje wat Vitesse speelde wilden wij eigenlijk spelen, maar als we zo slordig zijn aan de bal en Vitesse komt in hun kracht door middel van een counter, dan heb je eigenlijk niets te vertellen. Zij hadden zich een beetje aangepast en we wisten niet hoe we daar mee om moesten gaan. Het spel wat wij wilden spelen kwam er totaal niet uit."

"Beide benen op de grond"

Breukers zag dat het kwaad eigenlijk bij rust al geschied was. "In de tweede helft hebben we het nog wel geprobeerd, maar kwam het er eigenlijk nog niet uit. We waren wel iets dreigender, maar grote kansen hebben we niet gecreëerd", beseft de verdediger, die vindt dat de ploeg nu weer bij de les moet zijn. "We staan weer met beide benen op de grond en we moeten het over twee weken weer laten zien."

Deel dit artikel: