Craft nieuwe kledingsponsor wielerploeg Sunweb

Craft is vanaf komend seizoen de kledingsponsor van Team Sunweb. Het Zweedse bedrijf, met een Nederlandse vestiging in Zwolle, heeft een vierjarige overeenkomst gesloten met de wielerploeg van manager Iwan Spekenbrink uit Markelo.

Naast de wedstrijdkleding gaat het bedrijf ook de casual en formele kleding verzorgen voor de renners en staf. "Door onze krachten te bundelen met Sunweb versterken wij onze aanwezigheid in het wielrennen. Dit is een belangrijk focusgebied voor ons de komende jaren", zegt product/marketingdirecteur Daniel Högling van Craft. "Deze samenwerking biedt ons een perfecte gelegenheid om ons aanbod voor zowel retail- als fietsclubs te ontwikkelen."

Grootste namen

Ook Koen Bart van de commerciële afdeling van Team Sunweb is blij: "Craft heeft een bewezen track record in onze sport en is één van de grootste namen in de industrie. Ze hebben al een rijk assortiment kleding van betrouwbare en hoge kwaliteit. Daarbij komt dat we enthousiast zijn over de innovatieve projecten die we samen op gaan zetten. Onderzoek en ontwikkeling is van toenemend belang geworden voor Craft en is één van de hoekstenen van onze visie", aldus Bart.

Deel dit artikel: