Pusic puzzelt op middenveld: "Het hart klopt, maar we krijgen twee bypassen"

FC Twente gaat zondag tegen MVV op jacht naar eerherstel na de late gelijkmaker van vorige week bij Eindhoven (2-2). Marino Pusic kan op het middenveld naast de geblesseerde Brama ook niet beschikken over international Smith die op pad is met Wales.

"We zullen op het middenveld twee wijzigingen moeten aanbrengen, maar andere mutaties zijn ook mogelijk", zegt Pusic die verder niet kwijt wil hoe hij zijn puzzel gaat oplossen. "De vervangers moeten ervoor zorgen dat de hartkamer van ons elftal goed kloppend blijft. Het hart klopt nog wel, maar we krijgen nu twee bypassen", aldus de trainer van de nummer drie in de Keuken Kampioen Divisie. 

MVV is nog ongeslagen in uitwedstrijden. "Voor ons is dat een mooie taak om daar verandering in te brengen." De enige keer dat de twee ploegen tegenover elkaar stonden deze eeuw was in 2000. FC Twente verloor toen thuis met 1-2 van de ploeg uit Maastricht.

Het duel is zondag live te volgen in de Oosttribune op Radio Oost. De aftrap in de Grolsch Veste vindt plaats om 16:45 uur. 

Deel dit artikel: