HHC Hardenberg wint nipt op bezoek bij Kozakken Boys

HHC Hardenberg juicht na de benutte penalty van Rob van der Leij
HHC Hardenberg juicht na de benutte penalty van Rob van der Leij © Pro Shots
HHC Hardenberg boekte vanmiddag een knappe overwinning bij Kozakken Boys. In Werkendam kwam de ploeg van trainer Gert Jan Karsten nog voor rust op 0-2, zag het Kozakken Boys op gelijke hoogte komen, maar werd er uiteindelijk toch gewonnen: 2-3.
Na twintig minuten kwam de Overijsselse club op voorsprong. Glenn Kobussen gaf voor en Rens van Benthem schoot de 0-1 binnen. Een klein kwartier later maakte Rob van der Leij er vanaf de strafschopstip 0-2 van. Toch werd het voor rust nog 1-2. Ahmed El Azzouzi zorgde voor de ruststand.
In het tweede bedrijf kregen Van der Leij en Van Benthem kansen om de 1-3 binnen te schieten, maar hun pogingen ontbeerden het aan scherpte. Aan de andere kant werd er wel gescoord. Nadat een eerdere goal van Sanny Monteiro werd afgekeurd wegens buitenspel, vond zijn doelpunt even later wel doorgang. Uit een corner kopte hij de gelijkmaker binnen: 2-2. De drie punten gingen uiteindelijk mee naar Hardenberg doordat Rick Hemmink vijf minuten voor tijd de 2-3 op het scorebord zette.

Kozakken Boys - HHC Hardenberg 2-3

0-1 Rens van Benthem (20)
0-2 Rob van der Leij (34)
1-2 Ahmed El Azzouzi (40)
2-2 Sanny Monteiro (61)
2-3 Rick Hemmink (84)
Bekijk hier de uitslagen en de stand in de 2e divisie en hier de statistieken van HHC Hardenberg na vanmiddag.