HSC'21 en Quick'20 voor tweede week op rij onderuit in 3e divisie

Voor de tweede week op rij hebben HSC'21 en Quick'20 een nederlaag geleden in de 3e divisie. De ploeg uit Haaksbergen verloor bij UNA met 5-2, Quick'20 ging op eigen veld met 2-1 onderuit tegen TEC.
Al na twee minuten kwam HSC op voorsprong. Diego van der Weide zorgde voor de 0-1. Drie minuten later werd het echter alweer gelijk door een eigen doelpunt van Freek Grondman. Na een kwartier was het alweer raak voor UNA. Rob van Boekel maakte de 2-1. Daar bleef het bij in de eerste helft.
Tien minuten na rust zette Jelle Schijvenaars de marge op twee: 3-1. Een klein kwartier voor het einde maakte hij zijn tweede en leek voor de beslissing te zorgen. Twee minuten later zorgde Jordi Brinkman echter voor de 4-2. Ook die stand bleef maar twee minuten staan. Brian Boogers maakte de 5-2 en daarmee was het definitief beslist.

Quick'20 onderuit tegen TEC

Na vijf minuten zette Serhat Koc TEC op voorsprong in Oldenzaal. Na een kwart wedstrijd werd het gelijk. Alpi Arslan maakte zijn tweede van het seizoen voor de thuisploeg. 1-1 was ook de ruststand. Na rust gebeurde er weinig en leek op een gelijkspel af te stevenen. Kort voor het einde bezorgde Robby Holder met een kopbal TEC toch de zege.
Quick'20 verloor van TEC ( foto: Robert Molnar)
Bekijk hier de uitslagen, het programma en de stand in de 3e divisie en hier de statistieken van HSC'21 en Quick'20.