nieuws

Drommel oordeelt: "We begonnen dramatisch, het was gewoon slap"

FC Twente kreeg tegen MVV voldoende kansen om een doelpunt te maken, maar Twentse treffers vielen er niet in De Grolsch Veste. Joël Drommel moest wel één keer vissen, waardoor de Enschedeërs na afloop met lege handen stonden.
"We begonnen dramatisch. Het was gewoon slap. De tweede helft zat er veel meer tempo in en speelden we redelijk. Maar dan geven we heel makkelijk een doelpunt weg. Pas daarna werden we wakker en creëerden we veel kansen, maar die gingen er helaas niet in. Dat is heel zuur", blikt Drommel kort na het duel terug. 
De sluitpost had een rustige middag, maar kreeg wel een goal om de oren. "Ik heb in totaal twee ballen op goal gehad. Eentje ging erin en die andere pak ik", luidt het vervolg. 
FC Twente ontbeerde het op haar beurt aan scherpte in de afronding. "Bij ons zat het niet mee. Twee keer belandde de bal op de paal en de keeper pakte er ook een paar goed. We moeten gewoon de beuk erin gooien en er met het team honderd procent voor gaan. Vandaag zat het er niet echt in", aldus Drommel.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.