nieuws

Startende ondernemers pitchen ideeën in Grolsch fabriek tijdens Money Meets Ideas

Ondernemers met gewaagde ideeën op zoek naar geld en investeerders die in zijn voor een aansprekend project konden elkaar ontmoeten tijdens 'Money Meets Ideas' in Enschede.
'Money Meets Ideas' is een initiatief van de Rabobank en biedt startende ondernemers en investeerders de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen. "Daarbij ligt de focus ligt daarbij op ondernemingen die de wereld gezonder, duurzamer en socialer maken", aldus Martin Landkroon van de Rabobank. Het was het derde jaar op rij dat MMI in Enschede werd gehouden. Het thema was Agri Food Tech.

ZoomAgri

Een van de vijf start-ups die zich presenteerden was ZoomAgri van Jaap Rommelaar. De oud-inwoner van Usselo woont in Madrid en startte in Argentinië een hightech bedrijf. ZoomAgri heeft een applicatie ontwikkeld waarmee in een vroeg stadium en op een snelle manier de kwaliteit van bijvoorbeeld gerst, maïs, rogge of tarwe kan worden geanalyseerd. Het bedrijf heeft grootse plannen en op termijn zo'n vijf miljoen Amerikaanse dollar nodig om te groeien.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.