nieuws

Expeditie Oost: Op jacht naar de karper van ruim 1 meter lang en 20 kilo zwaar

Uren, nee dagen genieten van je hobby. De passie van Wicher Smit voor zijn hobby is zo groot dat hij dagen naar zijn hengels en netten kan staren op jacht naar die ene grote karper.
'We treffen de visser aan bij een plas in Wierden. De exacte locatie houden we geheim, hebben we afgesproken met Wicher', aldus Esther Rikken, onze Expeditie Oost verslaggever van vandaag.

Gelukkiger dan ooit

'Héél toevallig kwamen we hem tegen. Een unieke man met een bijzonder verhaal. We mochten even bij hem zitten en hij maakte ons deelgenoot van zijn passie. Genieten geblazen, dat was het', aldus Rikken.

Herst van mijn leven

'Ik geniet van mijn prepensioen en heb besloten om er een feestje van te maken. Alleen nog maar dingen te doen, waar ik gelukkig van wordt. En van een grote karper .... word ik mega gelukkig', aldus Smit.

Volgende keer beter

'Wel jammer dat er nu geen karper hapt, maar het is ook alweer een beetje te warm. 's Ochtends is het beste qua temperatuur of straks wanneer de herfst écht zijn intrede doet, dan happen ze ook wel 's middags. Kom maar een keer weer terug. Ik zit hier wel vaker', aldus de enthousiaste visser.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.