Zeg het maar: wat vind jij belangrijk voor Overijssel op het gebied van (groene) energie

Terwijl de politieke partijen die in maart meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen druk bezig zijn met het schrijven van hun verkiezingsprogramma's, biedt RTV Oost jou de kans om zelf de politieke agenda te bepalen. Want RTV Oost schrijft haar eigen verkiezingsprogramma en heeft jouw hulp daarbij nodig. Deze week staat het thema (groene) energie centraal. Doe mee!

Duurzaamheid, het is een term die we steeds vaker tegenkomen in ons dagelijks leven. Steeds meer zaken moeten duurzaam. Bij alle keuzes die we maken, spelen de gevolgen van die keuzes voor het klimaat een steeds belangrijker rol. Ook in Overijssel. Want hoe gaan we bijvoorbeeld om met gaswinning in onze provincie? Wat is belangrijker, economie of klimaat? Wat doen we met asbestdaken? 

En de mileudoelstellingen van de provincie, zijn die wel haalbaar? 

Allemaal vragen waar de politiek in het provinciehuis in Overijssel ook mee worstelt. Jij kunt ze een handje helpen door onze vragen te beantwoorden. 

Hoe werkt het?

Vul onderstaand formulier in. Dat kost je een paar minuten en kan anoniem. De antwoorden gebruiken wij bij het samenstellen van hét verkiezingsprogramma van Overijssel.

Wil jij ook meepraten over wat beter moet in het verkeer in Overijssel? Klik dan hier.