nieuws

Deze vrouw betaalt in meerdere winkels in Wierden met vals geld

Vrouw betaalt met vals geld in Wierden
Vrouw betaalt met vals geld in Wierden © RTV Oost/ Onder de Loep
In Wierden is een vrouw gefilmd die in meerdere winkels betaalt met vals geld. Ze loopt met nep-biljetten van 50 euro rond. Het is haar gelukt ermee te betalen.
Ze is gefilmd bij cadeauwinkel Home Sweet Home in Wierden. Daar koopt ze iets kleins voor 5 euro en betaalt met het valse briefje van vijftig. Even later probeert ze het bij Ricks Bloemen, iets verderop in Wierden. Maar daar wordt ze betrapt. De vrouw betaalt daar uiteindelijk met het wisselgeld dat ze in de andere winkel kreeg en gaat er dan snel vandoor.

Ook in Almelo actief

In juni was de vrouw ook al actief, toen liep ze in Almelo met vals geld. De politie wil haar graag vinden, voordat ze meer winkeliers of andere mensen dupeert. Opvallend is dat ze een g-sleutel (muzieksleutel) heeft getatoeëerd in haar nek.

Tips?

Weet je wie deze vrouw is? Bel meteen de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer). Heb je informatie, maar wil je niet dat de politie achter je gegevens komt? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000, of reageer op www.meldmisdaadanoniem.nl. Een privébericht sturen naar de politie Wierden op Facebook mag ook.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.