Uitslagen: Zegereeks DOS Kampen, PH en HTC duurt voort

Vandaag stond in het zaterdagamateurvoetbal de vijfde speelronde op het programma. DOS Kampen, PH en HTC wisten ook de vijfde wedstrijd van het seizoen aan de zegekar te binden.

In de 1e klasse D kwam Enter Vooruit ook deze week niet van de hatelijke nul af. In eigen huis werd met ruime cijfers verloren van asv Dronten (0-7). Go Ahead Kampen behield de ongeslagen status door in Kampen met 5-3 te winnen van Nunspeet.

Een klasse lager, in de 2e klasse H heeft stadgenoot DOS Kampen nog steeds de volle buit. Op bezoek bij Vroomshoopse Boys was de koploper met 0-2 te sterk. Sparta Enschede blijft in het kielzog van de Kampenaren, want Hulzense Boys werd met 3-1 verslagen. Hekkensluiter Oranje Nassau pakte het eerste punt door Den Ham op 1-1 te houden. 

De Zwolse topper in de 3e klasse C tussen Zwolsche Boys en ZAC is een prooi geworden voor de bezoekers. Het werd 0-1. Olympia'28 wist knap een punt in de wacht te slepen bij koploper Oene (1-1). 

PH heeft nog altijd geen punt verspeeld in de 3e klasse D, want de Almeloërs boekten zaterdag een 3-0 zege bij hekkensluiter Mariënberg. Ook achtervolgers Hellendoorn en Bergentheim maakten geen fout door te winnen van respectievelijk Voorwaarts V. en Quick'20.

In de 3e klasse D Noord leed Nieuwleusen het eerste puntenverlies. Op bezoek bij Fit Boys kwam de ploeg niet verder dan 1-1. Koploper Elim wist wel te winnen tegen ZZVV (2-1). 

HTC wist zaterdag ook de vijfde wedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. In de 4e klasse D had de koploper uit Zwolle geen moeite met Wijthmen (0-4). SP Daarle is nog steeds puntloos. Bij Bruchterveld ging de ploeg roemloos onderuit: 8-0.

Bekijk hier alle uitslagen een standen van het zaterdagamateurvoetbal.

 

Meer over dit onderwerp:
Uitslagen Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: