VC Zwolle lijdt thuisnederlaag, ook volleybalsters Set-Up'65 onderuit

VC Zwolle
VC Zwolle © Kristian Giesen
In de eredivisie hebben de volleyballers van VC Zwolle een nederlaag geleden. In eigen huis was VoCASA uit Nijmegen met 3-2 te sterk.
In de eerste set maakten beide ploegen er een spannende strijd van, die uiteindelijk werd gewonnen door de bezoekers (25-27). Daarna was het de beurt aan VC Zwolle om de stand weer in evenwicht te brengen (25-21). Nadat VoCASA in de derde set op voorsprong was gekomen (21-25) kwam de thuisploeg langszij in de vierde set (25-15). De gasten trokken uiteindelijk in de beslissende set aan het langste eind: 13-15.

Set-Up onderuit

Ook de volleybaldames van Set-Up'65 wisten niet te winnen. In Ootmarsum was Flamingo's met 3-1 te sterk. De eerste twee sets gingen naar de bezoekers (20-25, 23-25), maar in de derde set was de thuisploeg oppermachtig (25-8). Toch kon Set-Up de lijn niet doortrekken want Flamingo's trok de vierde set over de streep: 19-25.