nieuws

Olst heeft de Overijsselse primeur, eerste carnavalshoogheden zaterdagavond gepresenteerd

De eerste hoogheden van Overijssel zijn gepresenteerd
De eerste hoogheden van Overijssel zijn gepresenteerd © c.v. De Iesselzotten
Carnavalsvereniging De Iesselzotten heeft absoluut de primeur. De allereerste hoogheden van het komende carnavalsseizoen zijn gisteravond gepresenteerd.
Prins Bertus de Veelzijdige, Prinses Miranda, Adjudant Ronny en Lady Annet zullen dit jaar voorop lopen in de Olster polonaise.

Een beetje vroeg

De 11e van de 11e is officieel de start van het carnavalsseizoen. Het is dan ook bij veel carnavalsverenigingen gebruikelijk rond die datum de nieuwe hoogheden te presenteren.
De carnavalsvierders uit Olst zijn dit jaar een week of drie eerder begonnen aan het Feest der Zotten en dat is niet zonder reden. 'Onze vereniging bestaat zaterdag 20 oktober exact 55 jaar. Daarom hebben we onze prinsverkiezing naar voren gehaald', aldus André Smit, Vorst der Iesselzotten. 

Jubileumprins

De nieuwe hoogheden zijn bekend met het carnavalsfeest in Olst. Zo was deze jubileumprins ooit, lang geleden, de eerste jeugdprins van c.v. De Iesselzotten. Verder weten we dat Bert en Miranda van Tongeren in het dagelijks leven partners zijn. Evenals hun vrienden Ronny en Annet. 
Exact om 23.11 uur maakten de nieuwe hoogheden zaterdagavond hun entree in sporthal De Hooiberg. Het carnavalsfeest in Olst is los.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.