nieuws

Tim Breukers na knappe redding: "Zo'n tackle geeft wel een kick"

Heracles Almelo verstevigde zondagmiddag de vierde plaats in de eredivisie dankzij een 4-1 thuiszege op FC Groningen. Tim Breukers deelde mee in de feestvreugde en had in de tweede helft een cruciale tackle in huis, die de gelijkmaker van de bezoekers voorkwam.
De verdediger hield op knappe wijze Groningen-spits Cassierra van de 2-2 af. "Het was natuurlijk een mooie redding, maar ik vond het vooral slecht ingeschoten", sprak de nuchtere aanvoerder. "Dat lucht op, want anders wordt het 2-2 en wordt het een heel ander verhaal. Het geeft wel een kick, want anders is het natuurlijk een doelpunt. Je voorkomt een 100 procent goal. Uiteindelijk scoren we de 3-1 en toen was de wedstrijd wel redelijk over."

"Padt was bepalend voor ons"

Hij vervolgt: "We hebben met z'n allen wel een aardige pot gespeeld en dat ook de verdedigers zich kunnen onderscheiden, maakt het natuurlijk alleen maar mooi", vertelt Breukers, die vindt dat de zege ook mede te danken is aan FC Groningen-doelman Sergio Padt. "In bepaalde dingen was hij wel bepalend voor ons, vooral de 2-1 natuurlijk, Dat gebeurt en het is mooi dat wij ervan profiteren en uiteindelijk de drie punten pakken."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.