nieuws

Boere slaat wéér toe vanaf de stip: "Heb er maar eentje gemist in mijn carrière"

Tom Boere deed tegen Jong FC Utrecht (1-6) wat hij al zo vaak deed: scoren vanaf elf meter. De spits staat nu op zes treffers, waarvan er vijf vanaf de stip tot stand kwamen.
"Een goal is altijd lekker, penalty's moeten er ook in. Natuurlijk wil ik er graag meer scoren als je er als ploeg zes maakt. Maar met een goaltje en een assistje was het een leuke avond", vertelt Boere na afloop.

Specialist

Boere mag inmiddels een heuse penaltyspecialist worden genoemd. "Ik heb er maar eentje gemist in mijn carrière. Ik probeer er op te trainen en rustig te blijven, maar het is elke keer wel weer spannend. Maar ze moeten erin en dat gaat vooralsnog aardig", vervolgt hij.

Oosterwijk

Concurrent en ploeggenoot Jari Oosterwijk wist eveneens te scoren, als invaller vond hij tweemaal het net. "Voor Jari ben ik heel blij dat-ie zijn goaltje meepikt. We zijn één team en we doen het met zijn allen. Dit hadden we even nodig, de laatste wedstrijd (0-1 nederlaag tegen MVV, red.) was een domper. Het was een leuke avond", aldus Boere.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.