Uitslagen zaterdagvoetbal: DOS Kampen lijdt eerste nederlaag, maximale score PH

In de lagere klassen van het amateurvoetbal stonden er vandaag ook weer de nodige wedstrijden op het programma. Onderstaand een overzicht.

In de 1e klasse D wacht Enter Vooruit nog altijd op haar eerste punten. Vanmiddag werd er op bezoek bij middenmotor Hierden met 2-1 verloren. DOS'37 zegevierde met 2-1 over KHC, waardoor het gat der beide teams is geslonken tot een punt. 

DOS Kampen boekte voor het eerst dit seizoen géén overwinning in de 2e klasse H. In eigen huis werd er met 2-4 verloren van WVF, waardoor de koppositie nu gedeeld moet worden met Sparta Enschede.

En datzelfde gold voor ZAC in de 3e klasse C. Ook zij wisten voor het eerst geen driepunter te behalen. In tegenstelling tot DOS Kampen werd er niet verloren, maar gelijkgespeeld tegen Hulshorst. Olympia'28 boekte haar eerste overwinning. Vanmiddag werd er met 4-1 gewonnen van SC Rouveen.

PH maakte wederom geen fout in de 3e klasse D en heeft na zes speelronden nog altijd de maximale score. In Almelo werd Julian'32 verpulverd: 9-1. Nummer twee Hellendoorn won met 8-0 van Blauw Wit'66 en wist op één gelijkspel na ook nog alles te winnen. 

Alle uitslagen en standen in het zaterdagvoetbal zijn hier te vinden.

Meer over dit onderwerp:
Uitslagen Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: