Het verkiezingsprogramma van Overijssel vanaf morgen in het teken van thema cultuur

Het verkiezingsprogramma van RTV Oost gaat morgen verder met het thema cultuur. Na verkeer en economie, (groene) energie en landbouw en natuur het vierde thema waarover bezoekers van onze site, app en Facebook kunnen meepraten. Wat moet de provincie Overijssel prioriteit geven op het gebied van cultuur? Vanaf morgen staat weer een formulier online om in te vullen.

En dan gaat het niet alleen om cultuur in theaters en musea zoals het Rijksmuseum in Enschede of Museum de Fundatie in Zwolle, maar ook over de Overijsselse cultuur. Zoals riet snijden in de Kop van Overijssel of de verschillende dialecten die in onze provincie worden gesproken. 

Moet dat behouden blijven, of is het niet meer van deze tijd? En welke rol heeft de provincie Overijssel daarbij. 

Maar natuurlijk gaat het ook over subsidies aan festivals en andere culturele uitingen in Overijssel waar provinciaal geld naar toe gaat of volgens jou juist naar toe zou moeten. 

Hoe belangrijk is cultuur eigenlijk voor ons? Is het een tak van sport die zijn eigen broek moet ophouden, of juist niet? Vanaf morgen mag jij het weer zeggen. De afgelopen weken is er bij de andere thema's zeer veel gereageerd. 

Meedoen aan het schrijven van het verkiezingsprogramma van Overijssel kan nog steeds. Klik op één van de thema's hieronder of vul ze allemaal in om alsnog mee te praten. 

Wil jij nog meepraten over wat beter moet in het verkeer in Overijssel? Klik dan hier.
Wil jij nog meepraten over wat beter moet op het gebied van (groene) energie in Overijssel? Klik dan hier.
Wil jij nog meepraten over wat beter moet op het gebied van landbouw en cultuur in Overijssel? Klik dan hier.
Meer over dit onderwerp:
ps2019 provinciale staten Overijssel Nieuws
Deel dit artikel: