Docenten Windesheim terug naar X-gebouw

Na een jaar gesloten te zijn, gaat het X-gebouw weer open en dus konden de docenten vandaag hun intrek weer nemen in de docentenkamers van het X-gebouw.

Het gebouw werd vorig jaar oktober gesloten omdat de veiligheid van de vloeren niet gegarandeerd kon worden. 

Ergens anders onderbrengen

Afgelopen jaar werden de ruim vierduizend studenten en de docenten ondergebracht in de anderen gebouwen van hogeschool Windesheim. Dat leverde veel onregelmatige roosters op en studenten moesten hierdoor vaak van lokaal wisselen. 

Geen ideale situatie dus. Daarom is woordvoerder Lex Kloosterman blij dat de mensen eindelijk weer terug mogen naar het X-gebouw: "Sommige docenten konden niet wachten en kwamen zelfs extra vroeg. Dat zegt wel hoe graag ze weer terug willen naar het X-gebouw."

Blij om terug te zijn

Roel Geerts, docent international business, is erg blij om weer terug te zijn. "Al mijn studenten waren over het hele gebouw verspreid net als mijn collega's. Dat zorgde er voor dat ik maar weinig contact met ze had. Ik ben dus erg blij dat we weer allemaal bij elkaar zitten."

Deze week wordt er nog hard gewerkt om alles te verhuizen. Vanaf 12 november zullen de studenten weer hun intrek in het gebouw nemen. 

Meer over dit onderwerp:
Zwolle Windesheim X-gebouw studenten Nieuws
Deel dit artikel: