Verheydt na tweede seizoensnederlaag: "Geen excuses"

Thomas Verheydt was zondagmiddag wederom trefzeker voor Go Ahead Eagles, maar de spits kon niet voorkomen dat zijn ploeg op bezoek bij Telstar tegen de tweede nederlaag van het seizoen aanliep (2-1). Verheydt sprak na afloop van een off-day van de Deventenaren.

"Het was vanaf het begin gewoon niet goed en we hebben het in de rust geprobeerd om te zetten door iets sneller mij te zoeken. Het werd af en toe nog gevaarlijk, maar het was absoluut niet ons spel", aldus de aanvaller, die de hand in eigen boezem steekt. "We hebben geen excuses hiervoor. Het ging gewoon niet vandaag."

Drie wedstrijden in een week

De sterke spits wil de reden van de nederlaag ook niet wijten aan de zware midweekse bekerwedstrijd tegen Ajax. "Wij horen gewoon drie wedstrijd in de week te kunnen voetballen. Hier hadden we gewoon 100% kunnen winnen, maar hebben we niet gedaan. Na de gelijkmaker denk ik dat wij door hadden moeten drukken en dat je hier gewoon had moeten winnen. Dat was wel verdiend geweest ondanks dat zij mogelijkheden hadden", aldus Verheydt, die zijn vierde gele kaart pakte en daardoor op scherp staat voor het thuisduel tegen FC Dordrecht. 

Deel dit artikel: