Lam heeft geen verklaring voor slechte optreden: "Dramatisch"

PEC Zwolle ging zondagmiddag onderuit op bezoek bij Fortuna Sittard, door met duidelijke cijfers (3-0) te verliezen van de promovendus. Verdediger Thomas Lam snapt niets van de slechte wedstrijd die de Zwollenaren op de mat legden.

"Dit was een hele slechte middag", sprak de verdediger na afloop. "Je begint dramatisch aan de wedstrijd met meteen die goal. Zo speel je Fortuna in de wedstrijd. We wonnen geen duels en er zat geen pit in. Dan loop je meteen achter de feiten aan. Ik denk dat we over de hele wedstrijd gezien, dik terecht hebben verloren."

Hij vervolgt: "We zouden er gelijk opklappen, maar dat gebeurde niet. Ik heb er geen verklaring voor. Het plan was duidelijk, dan begin je zo aan de wedstrijd en dat is dramatisch. Dit komt hard aan voor mij. We wilden hier een goed resultaat halen en de lijn doortrekken van de afgelopen weken, maar dat is niet gebeurd. Dus we moeten zorgen dat we er vrijdag thuis staan (Willem II, red.). Kostte wat het kost drie punten. Het is een cruciale wedstrijd denk ik", aldus Lam. 

Meer over dit onderwerp:
thomas lam Zwolle Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: