Zeg het maar: wat vind jij belangrijk in Overijssel?

Vier weken lang was jij aan het woord over nieuwe treinstations, fietspaden, windmolenparken, wegen, wolven, bloemetjes en bijtjes, megastallen, streektaal, het Orkest van het Oosten en bibliotheken. Onderwerpen waar provinciale politici miljoenen euro’s voor uittrekken. Of juist niet.

De duizenden reacties die zijn binnengekomen gebruiken wij voor het schrijven van het verkiezingsprogramma van Overijssel.

Maar welke onderwerpen of thema's hebben we volgens jou over het hoofd gezien? Daarom gaan we nog een week door. Via het formulier onder dit bericht kun je laten weten wat er nog meer belangrijk is voor Overijssel. Wat verdient de aandacht van de provinciale politici in Zwolle. 

Het invullen van het formulier in dit bericht kost een paar minuten. Het bestaat uit een open vraag waarin je zelf kan aangeven wat jij belangrijk vindt in Overijssel. Daarnaast opnieuw een meerkeuzevraag waarin wij een aantal thema's voorleggen waar je keuze uit moet maken. 

Wil jij nou ook nog meepraten over de andere onderwerpen die de afgelopen weken de revue zijn gepasseerd in het verkiezingsprogramma van Overijssel, vul dan ook nog de andere formulieren in. De links naar de formulieren vind je hieronder. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: