Schrijf nog één keer mee aan hét verkiezingsprogramma van Overijssel

Vier weken lang waren de inwoners van Overijssel, op rtvoost.nl, de app en Facebook aan het woord over nieuwe treinstations, fietspaden, windmolenparken, kerncentrales, wolven, bloemetjes en bijtjes, megastallen, streektaal, Orkest van het Oosten en bibliotheken. Onderwerpen waar provinciale politici miljoenen euro’s voor uittrekken. Of juist niet. Maar welke onderwerpen horen volgens jou nog meer in hét verkiezingsprogramma van Overijssel? Vanaf donderdag kun je het nog één keer doorgeven via www.rtvoost.nl/PS2019.

De duizenden reacties die zijn binnengekomen gebruikt RTV Oost voor het schrijven van een verkiezingsprogramma. Hét verkiezingsprogramma van Overijssel. Maar welke onderwerpen hebben we over het hoofd gezien? Laat je stem opnieuw horen en vertel ons waar de miljoenen van de provincie volgens jou nog meer naartoe moeten.

 

Duizenden reacties

De thema's die we de afgelopen weken hebben gekozen leverden duizenden reacties op. Verkeer en landbouw/natuur leven het meest in onze provincie. Bijna 1600 reacties kregen we op het thema landbouw en natuur en 1000 reacties op verkeer. Wat minder op het gebied van cultuur met ruim 150 reacties, maar (groene) energie kon met bijna 600 reacties wel weer op de warme belangstelling rekenen van de inwoners van Overijssel. Ook bij het laatste algemene thema rekent RTV Oost weer op veel reacties van betrokken inwoners van de provincie.

 

Intussen zijn deelnemers die hun gegevens bij RTV Oost hebben achtergelaten benaderd om actief mee te denken over het verkiezingsprogramma dat RTV Oost nu gaat schrijven. Een aantal deelnemers aan het project wordt daarvoor uitgenodigd. Dat moet uiteindelijk leiden tot hét Verkiezingsprogramma van Overijssel.

 

Vanaf donderdag 8 november kun je nog één keer doorgeven waar volgens jou de miljoenen van de provincie naar toe moeten. Ga naar www.rtvoost.nl/PS2019

 

Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Persberichten Meer
Deel dit artikel: