SC Genemuiden presenteert René van der Weij als nieuwe trainer

René van der Weij is vanaf komend seizoen de trainer van hoofdklasser SC Genemuiden. Dat maakte de club vanavond bekend.

De 35-jarige oefenmeester komt over van Buitenpost, waar hij bezig is aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer. Van der Weij: "Toen ik werd benaderd door Genemuiden met de vraag of ik open stond voor een gesprek was ik gelijk positief. Voor mij is Genemuiden een hele mooie vereniging die al jaren in de top van het amateurvoetbal speelt. Het fanatieke publiek, de mooie accommodatie, en altijd een goede spelersgroep. Na de gesprekken met de club versterkte dit mijn gevoel dat ik Genemuiden een prachtige vervolg stap vind als trainer en hier graag aan de slag wil gaan. Eerst gaan we het jaar proberen goed en mooi afsluiten bij Buitenpost."

Opvolger Van Raalte

Hij is de opvolger van Jan van Raalte, die vorige maand aangaf na drie jaar te stoppen bij de club uit de tapijtstad. Van Raalte gaf aan dat zijn drukke baan en de vele reistijd naar Genemuiden de reden zijn om te vertrekken. Hij eindigde als zesde en derde in zijn eerste twee seizoenen met de ploeg. Genemuiden staat momenteel zevende in de hoofdklasse.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: