Chaos in Ommen: automobilist knalt op gebouw Rabobank

Een vrouw op leeftijd heeft vanmiddag voor chaos gezorgd in het centrum van Ommen. Ze botste met haar auto tegen een geparkeerde personenauto en kwam tot stilstand tegen het gebouw van de Rabobank.

De vrouw stond voor het bankgebouw geparkeerd op een van de parkeerplaatsen voor minder validen en reed de parkeerplaats op in de richting van de nabijgelegen supermarkt. Door nog onbekende oorzaak versnelde ze en botste ze tegen een geparkeerde personenauto.

Na de botsing tegen de personenauto ging ze hard naar rechts, richting het voetgangersgebied tussen de supermarkt en de bank. Hier botste de auto tegen het bankfiliaal. Het voertuig raakte het pand op de rand van een muur en het kozijn van een groot raam.

Schade

De muur en het kozijn raakten fors beschadigd. De buitendienst van de gemeente Ommen kwam ter plaatse om het ontstane gat provisorisch af te dekken. De vrouw bezeerde haar hand en schrok hevig, maar raakte verder niet gewond. Ze is kort gecontroleerd door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance en werd opgevangen in het bankgebouw.

Enkele jonge fietsers die in het gebied aanwezig waren kwamen in het nauw en zijn mogelijk door de auto geraakt. Een van hen kwam lelijk ten val en is voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek en is nog bezig met het horen van getuigen.

Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
112 Vechtdal ommen Nieuws
Deel dit artikel: