Michel Rabelink gekozen tot Prins der Stöppelkaters Raalte

Carnavalsvereniging de Stöppelkaters uit Raalte heeft vanavond haar prins voor het komende carnavalsseizoen gepresenteerd. Michel Rabelink is de naam van het nieuwe boegbeeld van Stöppelburcht.

Rabelink is geboren, getogen en woonachtig in Raalte. Én .... grootgebracht met het Feest der Zotten en inmiddels al jaren zelf ook actief lid van de vereniging.

Privé

De 37-jarige Rabelink woont samen met Marissa Schrijver (39) en ze zijn de trotse ouders van Vigo (10), Noya (8) en Ziva (4). Michel is ondernemer en eigenaar van een adviesbureau voor bedrijfs – en vastgoedfinancieringen.

Michel Rabelink (Foto: c.v. De Stoppelkaters Raalte)
Michel Rabelink (Foto: c.v. De Stoppelkaters Raalte)

Lijfspreuk

In de Raalter gemeenschap is de nieuwe Prins der Stöppelkaters geen onbekende. Jarenlang was Rabelink de penningmeester van de Stöppelkaters. De combinatie van zijn activiteiten voor en met de Raalter gemeenschap, verklaart het motto van Prins Michel de Eerste: 'Carnaval ‘onderneem’ je samen'"".

Een belangrijke taak

Om exact 11 minuten over 11 werd Michel Rabelink vanavond in de Leeren Lampe gepresenteerd als Prins der Stöppelkaters 2018–2019. Het komende carnavalsseizoen zal hij de scepter zwaaien over Stöppelburcht én het boegbeeld van de carnavalsvereniging zijn.

Carnaval in Overijssel volg je met RTV Oost. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter en praat mee met #carnavalov. Heb je zelf nieuwtjes, agendaberichten en leuke tips? Mail ze dan naar carnaval@rtvoost.nl.

Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel:

Reageren