Niels Lipman gekozen tot Prins der Sökkestoppers Heino

Niels Lipman werd afgelopen jaren al vaak genoemd in Heino als mogelijke kandidaat voor de functie prins carnaval. Vanavond werd hij tijdens de prinsenwisseling aan het carnavaleske publiek van carnavalsvereniging de Sökkestoppers gepresenteerd, Prins Niels de 1ste.

Niels Lipman zal tijdens dit carnavalsjaar regeren over het Stoppersgat met als spreuk: 'Carnaval vier je alleen in eigen huis. Meng je daarom met Prins Niels en Adjudant Arjan in het feestgedruis!'


Ervaren bestuurders
Lipman is 34 jaar en werkvoorbereider bij een bouw- en spoorbedrijf. Als beschermheer van de Bredenhorst is Niels de eerste Prins uit Lierderholthuis.

Arjan Holtmaat is de gekozen adjudant. Zowel Lipman als Holtmaat zijn ervaren carnavalisten. Het duo zit al jaren in de Raad van Elf én het dagelijks bestuur van de vereniging.

De nieuwe hoogheden (Foto: c.v. De Sökkestoppers Heino)
De nieuwe hoogheden (Foto: c.v. De Sökkestoppers Heino)

De jeugd

De heren trekken dit carnavalsjaar samen op met Prins Milan, Adjudant Nils en President Hidde. Dit trio werd eerder vanavond gekozen tot de aanvoerders van de Gaägies, de jeugdtak van c.v. de Sökkestoppers uit Heino.

Carnaval in Overijssel volg je met RTV Oost. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter en praat mee met #carnavalov. Heb je zelf nieuwtjes, agendaberichten en leuke tips? Mail ze dan naar carnaval@rtvoost.nl.

Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel:

Reageren