Aanvoerder Kavak na nederlaag: "Er had meer ingezeten, teleurstellend resultaat"

Omar Kavak droeg vandaag bij afwezigheid van Anne van der Kolk en Dirk Muis de aanvoerdersband bij Genemuiden tijdens het duel bij ACV en mocht na de nederlaag dus voor de camera verschijnen. Hij baalde flink van de nederlaag bij de ploeg die door de zege nu koploper is.

"Ja er had meer ingezeten. Als je de kansen ziet en als je hoort dat de keeper de man of the match is, dat zegt wel genoeg voor vandaag denk ik. Teleurstellend resultaat. We hebben de kansen niet afgemaakt. Keeper pakt een paar fantastische ballen, ja helaas."

Kwaliteit

Hij vindt niet dat ACV meer kwaliteit heeft dan Genemuiden: "Dat zie je over de hele wedstrijd. Een fantastische kopgoal van Sankoh, maar voor de rest vind ik dat wij in de tweede helft gewoon de kansen moesten afmaken, maar ja, zij maken ze af en die 3-1 is dan voor de statistieken. Ik vind niet dat zij meer kwaliteit hebben, integendeel zelfs."

Eer

De aanvoerdersband maakte hem trots: "Het is een eer om captain te zijn van Genemuiden. Het is nu mijn derde jaar bij de club en ik vind het fantastisch dat de trainer mij de aanvoerdersband geeft." In de video het hele gesprek.

Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: